INAD102 Enologia
Descripción del scorm INAD102 Enologia
Contenido e-learning de INAD102 Enologia
SCORM 1. EL RAÏM COM A MATÈRIA PRIMERA
Varietats bàsiques d"Espanya
Varietats bàsiques de la resta del món
SCORM 2. DIFERENTS TIPUS DE VI I ETIQUETATGE
Coneixement del vi i els sues maridatges
Un vi per a cada plat
Elaboració de vins joves
Elaboració de vins blancs
Elaboració de vins rosats
Elaboració de vins negres
Maceració carbònica, joves, joves amb fusta
Criances i reserves
Elaboració de vins especials
Denominació d’origen
Denominació d"origen d"Espanya
Grans zones vinícoles de la resta del món
SCORM 3. COMPOSICIÓ DEL VI
Composició del vi
Qualitats gustatives
SCORM 4. EL CULTIU DE LA VINYA, ANATOMIA I CICLE DE VIDA
SCORM 5. INFLUÈNCIES DEL SÒL I DEL CLIMA EN LA VINYA I EL SEU FRUIT
SCORM 6. LES DIFERENTS CRIANCES I LES SEVES PARTICULARITATS
SCORM 7. LA COMPRA DEL VI
La compra del vi
La seva conservació
El seu servei
SCORM 8. TAST DE VI
Etapes del tast
El tast del va venir
Interesados en INAD102 Enologia
enologíaví
Duración sugerida para este contenido: 40 horas